Site icon Пресса Украины

Кабмін призначив нового голову правління УЗ

Олександр Перцовський

Кабмін призначив нового голову правління УЗ

Кабінет міністрів України призначив Олександра Перцовського новим головою правління “Укрзалізниці” на три роки. Рішення було ухвалено 18 жовтня, повідомляє “Преса України” з посиланням на Telegram-канал УЗ.

Перцовський працює у компанії з 2020 року і до призначення відповідав за пасажирський напрямок. Раніше він обіймав посаду першого заступника генерального директора “Укрпошти” з 2016 по 2020 роки та працював на управлінських позиціях у Deutsche Post DHL Group у США та Сінгапурі з 2010 по 2016 роки.

Євген Лященко, який очолював “Укрзалізницю” з березня 2023 року, подав заяву про відставку, але залишиться членом правління до березня 2025 року. У рамках реорганізації з посад членів правління також було звільнено Володимира Крота, Ореста Логунова та Антона Мішина.

Кабмін уповноважив наглядову раду підписати новий контракт із Перцовським. Раніше, 26 вересня, Олександра Камишина було призначено членом наглядової ради “Укрзалізниці” в рамках зусиль щодо оновлення керівного складу компанії. Кабмін затвердив бюджет Пенсійного фонду України.

Кабмін призначив Камишина членом наглядової ради “Укрзалізниці”.

Exit mobile version