Пресса Украины

Який код Морзе у Hamster Kombat на 29 липня?

Гравці Хамстер Комбат почали пошук нового кодового слова, використовуючи абетку Морзе, повідомляє “Преса України” з посиланням на проект.

Хамстер Комбат дає своїм гравцям розвивати свою власну віртуальну криптовалютну біржу. Для того, щоб реалізувати цю можливість, гравці використовують різні методи видобутку внутрішньоігрової валюти — монет. Основні механіки включають клікер, автоматичний заробіток через покращення біржі та виконання квестів, які оновлюються на щоденній основі.

Абетка Морзе один із щоденних квестів, який не вимагає від гравця вкладення монет у його проходження. Гравець має відгадати слово, яке загадали розробники та ввести його у форматі коду Морзе. Поки гравець пригадує слово він пасивно заробляє монети, перебуваючи в грі і клацаючи на хом’яка.

Для проходження даного інтерактивного завдання потрібно активувати спеціальний режим і почати вводити слово за допомогою коротких та довгих тапів. Якщо букву введено правильно, вона з’явиться над хом’яком, інакше введення слова доведеться починати заново.

Сьогоднішній актуальний код Морзе:

Нагадаємо що ця гра на ринку криптовалюти показала себе якнайкраще.

Exit mobile version