Site icon Пресса Украины

Хто святкує іменини 24 вересня?

Квіти на тлі стіни

Хто святкує іменини 24 вересня?

Сьогодні, 24 вересня, День ангела відзначають володарі таких імен як Андрій, Антон, Василь, Віталій, Владислав, Давид, Павло, Сергій та Степан, повідомляє “Преса України” з посиланням на PolitExpert.

Ім’я Андрій має давньогрецьке походження і означає “мужній”. З дитинства Андрій виявляє лідерські якості, а у дорослому житті стає працелюбним та активним.

Антон з латині перекладається як “гідний похвали”. У дитинстві Антон вихований та порядний, а у дорослому віці стриманий та працелюбний.

Василь – це давньогрецьке ім’я, що означає цар. Василь спокійний з дитинства, а в зрілому віці виявляє працьовитість та почуття обов’язку.

Віталій перекладається з латини як “повне життя”. У дитинстві прислухається до інших, але з віком стає самовпевненим та швидко вчиться новому.

Владислав – слов’янське ім’я, яке перекладається як “що володіє славою”. З раннього віку він працьовитий і терплячий, а в зрілості впертий і успішний.

Давид у перекладі з давньоєврейської означає “коханий”. З дитинства він виявляє глибокий розум і цілеспрямованість.

Павло – давньоримське ім’я, яке перекладається як “молодший”. З дитинства Павло терплячий, а у дорослому віці відрізняється духовністю та мудрістю.

Сергій – давньоримське ім’я, що означає “знатний”. З дитинства Сергій добродушний, а у зрілому віці стає комунікабельним та шукає свою другу половинку.

Степан – давньогрецьке ім’я, що означає “вінець”. У дитинстві Степан веселий і пустотливий, а в дорослому житті стає впевненою та стійкою людиною.

Вітання з Днем ангела

Вітаю із Днем ангела! Нехай твій ангел-охоронець завжди буде поруч, оберігаючи від усіх негараздів. Бажаю щастя, здоров’я та успіхів у всіх починаннях.

Із Днем ангела! Нехай цей день буде наповнений світлом та теплом. Бажаю, щоб твій ангел завжди допомагав тобі та дарував натхнення.

Вітаю із Днем ангела! Нехай ангел-охоронець веде тебе життям і допомагає долати всі труднощі. Бажаю здоров’я та благополуччя.

Із Днем ангела! Нехай твій ангел завжди буде поряд і допомагає у всіх справах. Бажаю радості, успіхів та кохання.

Вітаю із Днем ангела! Нехай ангел завжди допомагає тобі, оберігаючи від негараздів. Бажаю щастя, здоров’я та успіхів.

Нагадаємо хто святкує День янгола 23 вересня.

Вже відомо які речі допоможуть святкувати день захисту дітей?

Exit mobile version