Site icon Пресса Украины

У КГВА розповіли про наслідки атаки ворожих дронів на Київ

Ілюстративне фото

У КГВА розповіли про наслідки атаки ворожих дронів на Київ

У ніч проти 27 жовтня російські війська провели атаку з використанням ударних дронів, спрямованих на різні регіони України, у тому числі на Київ, повідомляє “Преса України” з посиланням на Київську міську військову адміністрацію.

Приблизно десяток безпілотників було виявлено у повітряному просторі поблизу столиці. Всі дрони були успішно збиті силами протиповітряної оборони на підступах до міста, що запобігло руйнаціям і жертвам.

Повітряна тривога у Києві тривала близько 3,5 години. У ніч і рано вранці жителі Києва та області чули вибухи, що стало наслідком роботи ППО, яка відбивала загрозу. За даними міської військової адміністрації, руйнувань та постраждалих у столиці не зафіксовано.

Водночас, Росія атакувала інші регіони України. На Сумщині удар дронів “Шахед” призвів до відключення електрики, що викликало перебої в роботі інфраструктури. Ця атака стала частиною спроб Росії завдати шкоди критичним об’єктам енергетики і дестабілізувати життя мирних громадян. У КГВА уточнили наслідки атаки РФ на Київ.

СБУ оголосила підозру російському генералу, який хотів захопити Київ за три дні.

Exit mobile version