Site icon Пресса Украины

У російській Казані закрили аеропорт через дрони

Беспілотник

У російській Казані закрили аеропорт через дрони

В аеропорту Казані з 6 ранку 20 жовтня було запроваджено план “Килим” через загрозу атаки безпілотників, повідомляє “Преса України” з посиланням на Telegram-канал Shot.

План “Килим” активується органами ППО у виняткових ситуаціях, таких як безпосередня загроза атак дронів, та забороняє всі польоти в радіусі 200 км від аеродрому. Евакуацію цивільних осіб при цьому не передбачено. Подібний режим уже запроваджувався в Казані раніше, 12 жовтня.

У ніч проти 20 жовтня активність ППО спостерігалася у кількох регіонах центральної Росії — від Курської до Московської області. Повідомлялося про масові зальоти безпілотників. У низці населених пунктів було чути вибухи і видно спалахи, що викликало занепокоєння серед місцевого населення. Офіційні джерела заявили, що всі повітряні цілі були нібито знищені.

Ці події відбуваються на тлі збільшення атак безпілотників у різних регіонах Росії, що змушує місцеву владу посилювати заходи безпеки та посилювати протиповітряну оборону. РФ приваблює іноземців обіцянками “пригод у Європі”, а змушує робити дрони.

Південна Корея збиватиме дрони КНДР лазерною зброєю.

Exit mobile version