Site icon Пресса Украины

Кого вітати з днем ​​ангела 1 жовтня?

Янгол

Кого вітати з днем ​​ангела 1 жовтня?

День ангела – це особливий день, коли імена стають приводом для радості та зустрічей із близькими. 1 жовтня за новим православним календарем відзначаються іменини для низки чоловічих та жіночих імен, повідомляє “Преса України” з посиланням на PolitExpert.

Олексій означає “оберігаючий”, а Аркадій – “захищаючий”. Імена Борис та Володимир символізують силу та боротьбу, а Веніамін перекладається як “щасливий син”. Михайло тлумачиться як “хто як Бог”, а Костянтин – “постійний”. Іван і Ян перекладаються як “Божа милість”, тоді як Петро асоціюється зі “скелею”.

Серед жіночих імен виділяються Аріадна, що означає “священна”, та Аріна, що перекладається як “непорочна”. Ці жінки, як правило, терплячі та енергійні, з сильним почуттям незалежності.

Єфросинія – “радість” – відома своєю творчою натурою та прагненням до фінансової незалежності, незважаючи на зовнішню суворість. Ірина символізує “світ” і “спокій”, проявляючи активність і цілеспрямованість, хоча часом може відчувати труднощі у підтримці життєвої енергії. Софія, чиє ім’я означає “мудрість”, відрізняється недовірливістю та стриманістю, все життя прагнучи знайти людину, якій зможе довіряти. Також відомо хто святкує іменини 24 вересня.

Також відомо які речі допоможуть святкувати день захисту дітей.

Exit mobile version