Site icon Пресса Украины

3 фактори, на яких тримається жіноча краса

Жіноча краса та здоров’я залежать від безлічі різних факторів. Серед них ключову роль відіграють статеві гормони: естрогени, тестостерон, прогестерон. Вони мають безпосередній вплив на зовнішній вигляд, фертильність, обмінні процеси та багато іншого, повідомляє “Преса України” з посиланням на Instagram-сторінку нутриціолога Ольги Абдулєвої-Барової.

Статеві гормони насамперед впливають на фертильність. Це можливість зачаття дитини. Зовнішній вигляд залежить від гормонів. Це відноситься до стану шкіри та волосся, підшкірної жирової клітковини, жіночий тип фігури. Обмінні процеси також знаходяться під впливом гормонів. Мається на увазі сполучна тканина, кількість м’язової маси та щільність кісток.

Щодо органів, в першу чергу йде стан шлунково-кишкового тракту. У шлунково-кишковому тракті засвоюються білки, жири, вітаміни. Порушення роботи цієї системи призводить до нестачі поживних речовин. Нервова система регулює роботу гіпоталамуса, який командує гіпофізу виробляти гормони для яєчників. Порушення нервової системи призводить до збоїв у синтезі статевих гормонів.

Жіночі светри – Комфорт та краса в одному флаконі.

Exit mobile version