Site icon Пресса Украины

ЗСУ атакували шість районів скупчення ворога за добу

Військовий

ЗСУ атакували шість районів скупчення ворога за добу

За останню добу на фронті сталося 186 бойових зіткнень, при цьому російські війська посилили атаки на кількох напрямках. Генштаб ЗСУ заявив, що українські сили вразили засіб ППО, шість місць зосередження техніки та зброї, а також польовий склад боєприпасів противника, повідомляє “Преса України” з посиланням на зведення Генерального штабу.

Атаки окупантів фіксувалися на Куп’янському, Лиманському, Сіверському, Краматорському, Торецькому, Покровському, Курахівському, Времєвському, Оріхівському та Придніпровському напрямках. Найактивніші бойові дії велися в районах Курахівки, Георгіївки та Мирнограда, де українські захисники відобразили численні штурми. Ворог також застосовував авіацію для ударів по позиціях ЗСУ, але всі атаки були успішно зупинені, у тому числі під Роботиним та в районі Богоявлення.

Минулої доби українські війська ліквідували 1300 російських окупантів. З початку повномасштабного вторгнення Росія втратила вже понад 668 тисяч людей. Крім того, з’явилася інформація про можливе знищення російського Су-34, ймовірно, збитого винищувачем F-16. Експерт заінтригував після удару ЗСУ по складу у Брянській області.

Утримання міста було критично важким, у ЗСУ розповіли подробиці відходу з Вугледару.

Exit mobile version