Site icon Пресса Украины

Експерт заінтригував після удару ЗСУ по складу у Брянській області

Військовий з БПЛА

Експерт заінтригував після удару ЗСУ по складу у Брянській області

Сили оборони України можуть продовжити удари, подібні до атаки на арсенал у Карачеві, Брянська область. Цілями можуть стати об’єкти не лише в Росії, а й на окупованих територіях України, вважає Олександр Мусієнко, голова Центру військово-правових досліджень, повідомляє “Преса України” з посиланням на PolitExpert.

Якщо підтвердиться знищення балістичних ракет на складі Карачева, операцію можна вважати успішною. Росія використовує Воронезьку та Брянську області для запуску балістики по Чернігівській, Сумській та Київській областях. На думку експерта, знищення арсеналів послаблює наступальні здібності Росії.

Мусієнко зазначив, що потрібно завдавати ударів по дальньому тилу та арсеналам ворога в Росії, а також по складах озброєння та місцях зосередження живої сили на окупованих територіях. Це допоможе зупинити просування російських військ землі.

Цілями можуть стати дислокації окупантів, навчальні центри та інші об’єкти на окупованих територіях. Експерт вважає, що ми побачимо новий виток таких ударів. 9 жовтня українські війська завдали удару по складу в Карачеві, де зберігалися авіабомби та боєприпаси, у тому числі з Північної Кореї. Утримання міста було критично важким, у ЗСУ розповіли подробиці відходу з Вугледару.

У ЗСУ пояснили мету російського вкидання про удар ОДАБ-9000 по Вовчанську.

Exit mobile version