Site icon Пресса Украины

Росіяни перекидають штурмові групи у Роботіно

російські військові

Росіяни перекидають штурмові групи у Роботіно

Російські окупанти перекидають штурмові групи до району Роботино, Запорізька область, і ведуть розвідувально-пошукові дії, повідомляє “Преса України” з посиланням на PolitExpert.

За словами представника Сил оборони півдня Владислава Волошина, поки що масованих штурмів не зафіксовано, але противник готується до таких атак. Він також відзначив удари артилерії, авіації та дронів з боку Росії.

Після успіхів у районі Вугледару, російські війська намагаються перегрупувати сили для підготовки нових штурмів у районі Роботинського виступу. Однак на південних напрямках України не зафіксовано підготовки великих наступальних угруповань. Ворог готується до штурмів невеликими групами піхоти, але важка техніка поки що не перекидається.

Раніше повідомлялося, що російська армія збирає особовий склад та техніку для посилення дій у Запорізькому напрямку. Проте військові експерти вважають малоймовірним масштабний наступ на Запоріжжі найближчим часом. Росіяни за допомогою дронів замінували кілька ділянок Харківської області.

Росіяни вдарили по Сумській громаді “Шахедом”.

Exit mobile version