Site icon Пресса Украины

Росіяни за допомогою дронів замінували кілька ділянок Харківської області

російський військовий

Росіяни за допомогою дронів замінували кілька ділянок Харківської області

Російська армія зосередилася на контролі повітряного простору в Харківській області, використовуючи дрони для обходу територій поряд із населеними пунктами, повідомляє “Преса України” з посиланням на Telegram.

У районі Глибокого війська РФ намагаються контролювати повітряну обстановку, щоб вчасно попереджати свій особовий склад про дії українських дронів. Поблизу Лук’янців уночі ворог замінував ділянки місцевості за допомогою дронів, використовуючи протипіхотні міни. Також у районі Тихого відбулося переміщення російського особового складу на передові позиції.

У Вовчанську російські війська ведуть активну розвідку з використанням дронів, відновлюють зв’язок та займаються логістичним забезпеченням. Застосували реактивну систему ТОС-1А містом.

Раніше у вересні українські сили звільнили агрегатний завод у Вовчанську, захопивши кілька десятків російських військових. Незважаючи на це, ситуація в регіоні залишається напруженою через постійні спроби російських військ повернути контроль над об’єктом. ЗСУ зупинили активне просування ЗС РФ територією Харківської області.

Жителі Харківської області почули серію із трьох вибухів

Exit mobile version