Site icon Пресса Украины

Росіяни вдарили по Сумській громаді “Шахедом”

БПЛА "Шахед"

Росіяни вдарили по Сумській громаді "Шахедом"

3 жовтня російські окупанти знову атакували Сумську область, цього разу використовуючи дрон-камікадзе “Шахед”, повідомляє “Преса України” з посиланням на Сумську міськраду в Telegram.

Внаслідок удару в Сумській громаді постраждали вісім людей. Сумська міськрада повідомила, що атака була здійснена дроном “Герань-2” – так російські війська позначають “Шахеди”. Подробиць про стан постраждалих та руйнування поки що немає.

Сумська область регулярно стає метою для російського обстрілу через своє близьке розташування до кордону з РФ. 28 вересня окупанти двічі атакували медичний заклад у Сумах, де перебувало майже 90 пацієнтів. Тоді загинули 10 людей, і 22 отримали поранення.

Крім того, 2 жовтня російські війська знову завдали ударів по Сумській області за допомогою дронів, що залишило кілька громад без електрики. Ці атаки продовжують створювати серйозні проблеми для мирних жителів, спричиняючи загибель людей та руйнування інфраструктури. Російський “Шахед” вночі залетів у повітряний простір Білорусі.

У Білорусь знову залетів російський “Шахед”.

Exit mobile version