Site icon Пресса Украины

З початку доби сталося 88 боїв, ЗС РФ активно штурмує на чотирьох напрямках

українські військові

З початку доби сталося 88 боїв, ЗС РФ активно штурмує на чотирьох напрямках

7 жовтня на фронті сталося 88 бойових зіткнень, із найбільшою активністю на Лиманському, Куп’янському, Покровському та Курахівському напрямках, повідомляє “Преса України” з посиланням на Facebook Генерального штабу ЗСУ.

Російські війська продовжують завдавати ударів авіацією та артилерією, особливо в прикордонних районах Сумської області, де обстріляли кілька населених пунктів.

На Харківському напрямку всі атаки ворога були відбиті, а на Куп’янському зафіксовано 15 атак, п’ять із яких вдалося відбити, а ще десять боїв продовжуються. У Лиманському районі зафіксовано 16 зіткнень, 11 з яких продовжуються. Ворог використовує авіацію, включаючи некеровані ракети.

На інших напрямках, таких як Краматорський, Торецький, Покровський та Курахівський, противник також активний, але українські сили успішно відбивають атаки. На Времівському та Оріхівському напрямках вдалося відбити кілька штурмів, а на Наддніпрянському напрямку ворожі атаки не мали успіху. За 6 жовтня російські війська втратили 1160 солдатів, а також значну кількість техніки, включаючи 14 танків, 31 броньовану машину та 64 артилерійські системи. ЗС РФ понад півсотні разів обстріляли Харків у вересні.

ЗС РФ використали два КАБи для атаки на підприємства в Селидовому.

Exit mobile version