Site icon Пресса Украины

Аутсорсинг бізнес-процесів для стартапів

Підприємці, направляють всі свої зусилля щоб якнайшвидше розкрити потенціал своєї ідеї.  Аутсорсинг бізнес-процесів для стартапів дозволяє зосередитись на ключових задачах, оптимізувати операції та масштабувати їх за потреби.

У цій статті ми розглянемо переваги аутсорсингу бізнес-процесів (BPO), і як вони допомагають стартапам подолати типові труднощі на шляху до успіху.

Business Process Outsourcing BPO скорочує витрати

Згідно досліджень, однією з головних причин невдачі стартапів є брак коштів для підтримки бізнесу. До 70% загальних витрат бізнесу припадає на витрати з оплати праці.

Аутсорсинг бізнес процесів перетворює витрати на працівників з повною зайнятістю (FTE) у змінні витрати. Таким чином стартапи отримують більше фінансового контролю, та звільняють кошти для основної сфери діяльності.

Крім того, оскільки постачальники BPO мають необхідні технології та інструменти для ефективного виконання завдань, стартап-компаніям не потрібно інвестувати у дороге програмне чи апаратне забезпечення.

Аутсорсинг бізнес процесів сприяє покращенню обслуговування клієнтів

Згідно маркетингових опитувань більше 60% клієнтів без роздумів підуть до конкурентів, якщо хоч раз отримають негативний клієнтський досвід. І хоча стартапи зазвичай виділяють більше ресурсів на маркетинг, Customer Experience не має бути останнім у пріоритетах.

Компанії-постачальники послуг колл центру чи аутсорсингу технічної підтримки допомагають стартапам швидко й ефективно вирішувати проблеми клієнтів. Це покращує задоволеність, підвищує індекс NPS, сприяє зростанню та зміцненню клієнтської бази.

BPO – це гнучкість та масштабованість

Стартапи часто стикаються з  труднощами, що викликані змінами на ринку. Зростання попиту чи обсягів може призвести до зниження якості продукту або послуги, якщо не вжити відповідних заходів. Співбесіди, адаптація та навчання нових працівників займають багато часу. Аутсорсинг рекрутингу та послуги аутсафінгу дозволяють швидко залучати додаткових співробітників, й утримувати їх рівно стільки, скільки потрібно.

Аутсорсинг бізнес-процесів BPO для стартапів від Global Bilgi

Global Bilgi є визнаним світовим експертом в аутсорсингу бізнес процесів. Маючи 15 років досвіду у сфері BPO ми готові надавати широкий спектр аутсорсингових послуг для стартапів, й бізнесів будь-якої галузі та масштабу. Серед наших основних послуг:

З Global Bilgi стартапи отримують конкурентні переваги, підвищують продуктивність, знижують операційні витрати та мають змогу зосередитись на своїх ключових бізнес-функціях. Хочете дізнатись більше про наш досвід та переваги BPO від Global Bilgi? Переходьте на globalbilgi.com.ua

Exit mobile version