Site icon Пресса Украины

Сандалі для чоловіків: короткий екскурс по актуальному

Більшість визначила маст-хевом спекотної пори футболки, шорти та окуляри, але забули про сандалі. Тут ми обговоримо саме їх, оскільки вони поділяються на види, про що не кожен чоловік знає, та й знову увірвалися у модний ТОП. Тож, розпочинаємо.

Чимало чоловіків нададуть перевагу сітчастим кросівкам, кедам або ж еспадрильям. Однак, ноги їх будуть не в захваті від прийнятого рішення. Пропонуємо розглянути альтернативу — сандалі для чоловіків

Спортивні. Виконані з технологічних та надміцних тканин. Найчастіше фіксуються на стопі липучками. Цього сезону дизайнери почали використовувати підошву, як у кросівках, тобто масивну, наближену до платформи, проте легку. Радимо придивитися і собі такі, оскільки вони будуть гармонічними і з образом у спортивному стилі, і з легкою сорочкою та трикотажними шортами. 

Ортопедичні. Характерною складовою є анатомічно підлаштована устілка, яка є більш зручною у порівнянні з твердою шкіряною. Деякі виробники пропонують варіанти зі здатністю “запам’ятовувати” форму стопи, що дозволяє індивідуалізувати модель під власника. У вільний від використання час, устілка набуває первинної форми і знову готова до адаптації.

“Гладіатори”. Їм властива велика кількість ремінців, які можуть сягнути навіть середини литки. Цей прообраз відійшов у минуле, сьогодні їх максимальна висота до кісточок. Їх ми радимо носити на босу ногу разом із лляним одягом, можна прихопити капелюх для більш розслабленого настрою. І це не виключно курортний ансамбль, так ви можете вийти і на прогулянку містом.

Плетені. Дещо нагадують туфлі фасону “Мері Джейн”, але мають відкритий задник. Зараз вони на пікові популярності. Надзвичайно стильно виглядають разом із високими однотонними шкарпетками, шортами-бермудами та сорочкою з коротким рукавом. Можна обирати і лаковані, і матові варіанти, тут все залежить виключно від вашої любові до експериментів.

Пляжні. Класичні шкіряні моделі з тонкою підошвою та широкими ремінцями для надійної фіксації стопи, або ж удосконалені задником в’єтнамки. Для них не потрібні доповнення аксесуарами. Деякі модельєри пропонують варіанти із закритим мисом, додавши яскраві шкарпетки, в таких можна з’явитися і в місті. Тому, тут вибір виключно за вами.

Для походів чудово підійдуть сандалі з агресивним протектором та надійним кріпленням. В них ви зможете відправитися у гори та пройтися по пересіченій місцевості без відчуття дискомфорту.

Знайти підходящу пару літнього взуття можна на сайті MD Fashion. Тут чималий асортимент оригінального брендового взуття і не тільки. Починаємо обирати?

Exit mobile version