Site icon Пресса Украины

Kaspa Pharmaceutical — лидер фармацевтики — бренд высокого уровня защиты от подделок

Ні для кого не є таємницею, що в сфері виробництва медичних препаратів масово випускаються різноманітні підробки. Переслідуючи високі доходи, що виробляють медикаменти підприємства використовують залежність, що виникає у людей при використанні їхньої продукції. Тим самим їм вдається істотно підвищити рентабельність випущеної продукції. Це приваблює безліч шахраїв, основною метою яких є отримання певної частки прибутку від яких обчислюється мільярдами потоків, що обертаються на ринку фармацевтики.

Виробництво стероїдних фармакологічних препаратів забезпечує цій тенденції вагому підтримку і визнано чемпіоном з виробництва підробленої продукції.

У всьому світі існує лише невелика кількість концернів, що реалізують стероїдні препарати з гарантією якості даної продукції разом з іншими що випускаються ними продуктами. До подібних фармацевтичним підприємствам відноситься і Kaspa Pharmaceutical , що вважається за загальновизнаними стандартами не особливо великою. Дана фармацевтична компанія проводить повну лінійку стероїдних препаратів, в тому числі такі популярні як тестостерон енантат , сустанон, тренболон ацетат, станонозолол, оксиметолон і т.д. Дана лінійка стероїдів включає в себе більше 50 видів якісних фармацевтичних продуктів.

Доцільно виділити необхідні акценти Kaspa Pharmaceutical

Переважна більшість фірм, що займаються виробництвом стероїдів (кухонно-гаражний варіант при цьому не береться до уваги) і мають спеціальне оснащення, не належать до числа фармацевтичних підприємств і не дотримуються міжнародні правила даної галузі. Отже, вони не можуть надавати гарантію якості вироблених ними товарів.

Преса України повідомила, — «Kaspa Pharmaceutical» отримала ліцензію на реалізацію виробленої продукції в ряді країн Південної та Східної Азії а також в країнах Європейського Союзу

 

Керівники компанії в повній мірі оцінили рівень можливостей нелегальних виробників подібної продукції, чудово розуміючи, що навіть бренди з найбільш високим рівнем захисту може піддатися ризику появи підробок. У зв’язку з цим було прийнято рішення упаковку продукції зробити настільки дорогої, що масове її виготовлення стане абсолютно нерентабельним.

Про захист продукції Kaspa Pharmaceutical від можливості підробки

— Флакони зі стероїднимипрепаратами упаковують в коробки з паперу високої якості з тисненням в області розташування логотипу і нанесеним на упаковці за допомогою особливого лаку словом «Kaspa».

— Продукція, фірмою стероїди поміщають в два 5-міліграмових флакони.

— Флакони надійно упаковані в плівку з ефектом термоусадки.

— До всіх бульбашок (крім гонадотропіну) кріпиться ліцензійний шильд (прапорець), який має латунну основу. У бульбашках, що містять гонадотропін, значок можна виявити між ковпачком і пробкою з гуми.

— Флакони всередині упаковки Kaspa препаратів поділяються перемичкою з картону з найменуванням виробника. Кожна коробка оформлена наклейкою з голографічним ефектом, що містить код аутентифікації продукції, який необхідно підтвердити на сайті Kaspacode

— На особливому папері, використовуваної у фармакологічній галузі, друкуються інструкції до препаратів. Подібна папір стійка до вигинів і відноситься до 9 класу люмінесцентних.

Подібний папір шахраї не зможуть придбати в магазинах. Вона застосовується виключно на підприємствах, які підтвердили фармацевтичний статус.

Exit mobile version