Site icon Пресса Украины

В одеській школі під час повітряної тривоги померла 13-річна дівчинка

Шеврон поліції

В одеській школі під час повітряної тривоги померла 13-річна дівчинка

21 жовтня в Одесі під час повітряної тривоги померла 13-річна школярка. Як заявляють у поліції Одеської області, трагедія сталася у навчальному закладі Приморського району, повідомляє “Преса України” з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Під час спуску в укриття дівчинці стало погано. Вчителі викликали швидку та надали першу допомогу, але реанімаційні заходи медиків не допомогли, і дитина померла. Тіло направили на судово-медичну експертизу для з’ясування причин смерті. Справа розслідується як “природна смерть” у рамках кримінального провадження.

З вечора 20 жовтня російські війська знову обстрілювали українські міста, включаючи Одесу та Київ. Через регулярні атаки в країні створено понад 61 тисячу укриттів, більшість з яких розташовані в школах. У деяких регіонах, як-от Запорізька область, шкільні укриття відкривають і для місцевих жителів під час обстрілів. В Одесі затримано агента РФ, який шпигував за мобільними групами ППО та штурмовою бригадою.

Повітряні сили ЗСУ попередили про балістику з півдня, в Одесі чути вибух.

Exit mobile version