Site icon Пресса Украины

Трамп вперше обігнав Харріс у передвиборних прогнозах

Дональд Трамп

Трамп вперше обігнав Харріс у передвиборних прогнозах

Дональд Трамп вперше випередив віце-президента Камалу Харріс у передвиборчих прогнозах на вибори 2024 року. Зараз його шанси на перемогу становлять 52%, тоді як у Харріс – 42%, повідомляє “Преса України” з посиланням на The Hill.

З кінця серпня Харріс лідирувала з шансами 54-56%, проте ситуація змінилася у жовтні. 17 жовтня прогнози зрівняли шанси обох кандидатів, а за три дні Трамп вийшов уперед. Поліпшення його позицій пов’язане з підтримкою у ключових штатах, таких як Вісконсін, Мічиган, Арізона, Джорджія та Північна Кароліна.

Сім штатів, що “вагаються”, включаючи Пенсільванію, де Харріс поки що лідирує, стануть вирішальними на виборах. Однак прогнози залишаються в межах статистичної похибки, що робить гонку непередбачуваною.

Штаб Харріс прагне послабити позиції Трампа, вимагаючи від нього медичного звіту та закликаючи до участі у передвиборчих дебатах, від яких Трамп раніше відмовився. Вибори відбудуться 5 листопада, і боротьба між кандидатами стає все більш напруженою. Харріс почала втрачати ініціативу перед Трампом.

Білий дім стурбовано висловився про можливі розмови Трампа з Путіним.

Exit mobile version