Site icon Пресса Украины

Трамп готується захопити владу навіть у разі поразки на виборах

Дональд Трамп

Трамп готується захопити владу навіть у разі поразки на виборах

Дональд Трамп готується повторити спробу оскаржити результати виборів, як це було 2020 року. У 2024 році його підхід може бути ще радикальнішим, незважаючи на попередні невдачі, повідомляє “Преса України” з посиланням на Politico.

Трамп має намір використати ті самі методи: поширювати заяви про масові фальсифікації, подавати судові позови та спиратися на лояльних чиновників у штатах для запобігання затвердженню результатів. Він може спонукати республіканські законодавчі органи призначити альтернативних виборців та натиснути на Конгрес, щоб відхилити голоси демократів. Його мета – домогтися передачі виборів до Палати представників, де республіканці зможуть обрати його президентом.

Деякі ключові чиновники, які завадили Трампу у 2020 році, вже замінено на лояльніші. Тим часом посилюються погрози на адресу виборчих комісій, що викликає побоювання про можливі заворушення на виборах.

Трамп заявляє, що програти Камалі Харріс може лише у разі фальсифікацій. Якщо республіканці підтримають його стратегію, він зможе оголосити себе переможцем, незалежно від реальних результатів. Харріс почала втрачати ініціативу перед Трампом.

Білий дім стурбовано висловився про можливі розмови Трампа з Путіним.

Exit mobile version