Site icon Пресса Украины

Харріс заявила, що її можливе президентство не буде продовженням правління Байдена

Камала Харріс

Харріс заявила, що її можливе президентство не буде продовженням правління Байдена

Віце-президент Камала Харріс заявила, що її можливе президентство не буде “продовженням” курсу Джо Байдена. Вона наголосила, що привнесе “свіжі ідеї” та свій життєвий досвід, а також зазначила, що представляє нове покоління лідерів, яке відрізняється від тих, хто давно працює у Вашингтоні, повідомляє “Преса України” з посиланням на Fox News.

В інтерв’ю Fox News Харріс заявила, що прагне подолати поляризацію, що посилилася за останнє десятиліття, включаючи роки президентства Дональда Трампа. Вона наголосила на важливості руху вперед та вирішення актуальних проблем країни.

Коли журналіст запитав, чому багато американців вважають, що країна рухається у неправильному напрямку, Харріс знову зосередилася на критиці політики Трампа. Прес-секретар кампанії Трампа Каролін Лівітт розкритикувала інтерв’ю, назвавши його “катастрофам поїзда” через те, що Харріс нібито не дала прямих відповідей.

Президентські вибори в США відбудуться 5 листопада, і, згідно з останніми опитуваннями, підтримка виборців розділилася майже порівну між Харріс (50%) та Трампом (49%). Харріс почала втрачати ініціативу перед Трампом.

Республіканці розкритикували Трампа за образи Харріс.

Exit mobile version