Site icon Пресса Украины

Обстріл промислового об’єкту в Тернопільській області

Наслідки атаки РФ

Обстріл промислового об'єкту в Тернопільській області

У ніч проти 16 жовтня Росія атакувала промисловий об’єкт у Тернопільській області, що викликало масштабну пожежу, повідомляє “Преса України” з посиланням на ДСНС України.

За даними ДСНС України, на місце події оперативно прибули 45 рятувальників та 12 одиниць спецтехніки, а також 12 поліцейських на чотирьох спеціальних машинах. Пожежу вдалося швидко локалізувати та ліквідувати, запобігши подальшому поширенню вогню.

Атака стала частиною комбінованого удару по Україні. Росія випустила дві ракети С-300, Х-59 та 136 дронів. Українська ППО збила 51 безпілотник, а робота засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ) призвела до втрати 60 російських дронів. Два дрони повернулися на територію Росії, а понад 20 залишалися в українському повітряному просторі.

Обстріл свідчить про посилення атак на критичні та промислові об’єкти України. Влада продовжує закликати населення до пильності і нагадує про необхідність слідувати сигналам повітряної тривоги для захисту від можливих ударів. Встановлювали камери для коригування обстрілів, СБУ затримала зрадників.

У Сумах після обстрілів воду даватимуть щогодини, але вона буде не у всіх.

Exit mobile version