Site icon Пресса Украины

У Раді дали несподіване пояснення рейдам ТЦК на концертах та у кафе

Український шеврон

У Раді дали несподіване пояснення рейдам ТЦК на концертах та у кафе

Рейди ТЦК в Україні пов’язані із необхідністю поповнення бойових підрозділів. На думку нардепа Олександра Федієнка, такі заходи викликані зверненнями командирів, які потребують доукомплектування підрозділів, повідомляє “Преса України” з посиланням на “Радіо Свобода“.

Федієнко наголосив, що Міністерство оборони та Генштаб мають активніше інформувати громадян про ситуацію на фронті та необхідність військового обліку. Він зазначив, що багато військових перебувають на передовій вже третій рік і теж хочуть повернутися до мирного життя.

Рейди проводяться, щоб нагадати громадянам про обов’язковість військового обліку. За словами Федієнка, це не загроза, а обов’язок, закріплений законом. З минулого тижня ТЦК організували перевірки у великих містах, включаючи Львів, Дніпро, Житомир та Київ. Зокрема, 11 жовтня перевірка відбулася після концерту “Океану Ельзи” біля Палацу спорту у Києві. У Раді вважають, що такі заходи мають бути регулярними. На Закарпатті чоловік порізав собі руки під час візиту до ТЦК.

Вже відомо які нові фейки “штампує” РФ проти поліції та працівників ТЦК.

Exit mobile version