Site icon Пресса Украины

План перемоги представлять українцям найближчими днями

Михайло Подоляк

План перемоги представлять українцям найближчими днями

План перемоги України вже представили у США та низці європейських столиць, а незабаром його презентують і громадянам України, повідомляє “Преса України” з посиланням на PolitExpert.

Він зазначив, що президент Володимир Зеленський представить план найближчими днями, пояснюючи етапи війни та ключові дії. Президент додасть важливих деталей, наголошуючи, чому ця програма примусу необхідна.

Подоляк нагадав, що партнерам України вже виклали основні напрямки плану, включаючи політичні, дипломатичні, економічні та військові аспекти. Партнери також отримали юридичні та технічні деталі для ухвалення рішень щодо надання озброєнь та інших ресурсів.

План спрямований на зміцнення позицій України для переговорів із Росією, включаючи майбутній Саміт світу. У вересні Зеленський представив його Джо Байдену, Камалі Харріс та Дональду Трампу. Цього тижня президент також відвідав кілька європейських столиць та саміт із Балканськими країнами, де продовжив обговорення плану. Харріс після перемоги на дебатах із Трампом хоче ще один раунд у жовтні.

Трамп у разі перемоги на виборах хоче призначити Маска своїм радником.

Exit mobile version