Site icon Пресса Украины

У Харкові пролунали вибухи, у місті є “приліт”

Ілюстративне зображення

У Харкові пролунали вибухи, у місті є "приліт"

У Харкові пролунали вибухи, ймовірно, через удари російських керованих авіаційних бомб. Удари припали на відкриту територію в Шевченківському районі, повідомляє “Преса України” з посиланням на Telegram-канал мера Харкова Ігоря Терехова.

 Ігор Терехов попередив мешканців про можливість повторних атак та закликав бути обережними. Згідно з попередньою інформацією, удари могли торкнутися району щільної житлової забудови. Внаслідок обстрілу в деяких багатоповерхівках вибито скло, проте повідомлень про постраждалих не надходило. Терехов уточнив, що удар прийшовся відкритою місцевістю, і огляд території триває.

Повітряна тривога була оголошена о 15.17, а Збройні сили України зафіксували активність ворожої тактичної авіації на північному сході. Останні місяці Росія майже щодня атакує Україну вночі. Наприклад, у ніч на 9 жовтня Полтавська область була атакована балістичними ракетами та 22 безпілотниками, з яких 21 було знищено українською ППО. У Харкові через нічну атаку РФ пошкоджено поліклініку, була пожежа в навчальному закладі.

У Харкові пролунали вибухи під час повітряної тривоги.

Exit mobile version