Site icon Пресса Украины

Розрив між Харріс та Трампом в опитуваннях скоротився вдвічі

Дональд Трамп та Камала Харріс

Розрив між Харріс та Трампом в опитуваннях скоротився вдвічі

Кандидат у президенти США від демократів Камала Харріс продовжує випереджати Дональда Трампа за результатами соцопитування, але розрив між ними скоротився, повідомляє “Преса України” з посиланням на результати опитування Reuters спільно з Ipsos.

Згідно з опитуваннями Reuters та Ipsos, Харріс підтримують 46% виборців, а Трампа — 43%. У попередньому опитуванні Трамп відставав на 6%, тепер розрив скоротився до 3%. Трамп набирає більшої підтримки з питань економіки. 44% респондентів вважають, що Трамп краще впорається з вирішенням проблеми “вартості життя”, тоді як 38% віддали перевагу Харріс. Загалом 70% опитаних назвали “вартість життя” головним економічним питанням.

Трамп також отримує більше підтримки з питань, пов’язаних із ринком праці та податками, але Харріс вважають найкращим кандидатом для скорочення розриву між багатими та середнім класом (42% за Харріс, 35% за Трампа). Вибори президента США пройдуть у листопаді, і розрив між кандидатами залишається невеликим, що робить результат голосування непередбачуваним. Опитування показало рейтинги Харріс і Трампа у найважливішому штаті Пенсільванія.

Республіканці розкритикували Трампа за образи Харріс.

Exit mobile version