Site icon Пресса Украины

У Чернігові визначились із датою початку опалювального сезону

Теплова батарея

У Чернігові визначились із датою початку опалювального сезону

Виконувач обов’язків мера Чернігова Олександр Ломако повідомив, що місто готове до опалювального сезону, а включення опалення планується розпочати 15 жовтня, повідомляє “Преса України” з посиланням на посаду чиновника в Telegram.

Увімкнення опалення відбудеться, якщо не зміниться температурний режим, який перевірятимуть до 11 жовтня. Усі необхідні роботи з підготовки виконані, а теплові пункти мають альтернативні джерела енергії.

Україна активно готується до зими: проводять ремонт інфраструктури, накопичуються запаси природного газу, а об’єкти енергетики відновлюються після російських ударів. Важлива увага приділяється захисту ТЕС, ГЕС та підстанцій, а також зміцненню протиповітряної оборони.

Очікується, що тарифи на опалення залишаться стабільними, а для тих, хто потребує, продовжать надаватися субсидії. Житомирська область планує розпочати опалення 1 листопада, а на Волинщині це відбудеться, коли середня температура буде +8°C протягом трьох днів. У Чернігові оголосили надзвичайну ситуацію місцевого рівня.

У Чернігові різко погіршилася якість води у Десні.

Exit mobile version