Site icon Пресса Украины

У Воронезькій області скаржаться на атаку дронів на підприємства та пожежу

Воронезька область

У Воронезькій області скаржаться на атаку дронів на підприємства та пожежу

У ніч на 5 жовтня у Воронезькій області Росії відбулася атака безпілотників, що викликала спрацювання систем протиповітряної оборони та радіоелектронної боротьби, повідомляє “Преса України” з посиланням на Telegram губернатора Воронезької області Олександра Гусєва.

Губернатор області Олександр Гусєв заявив, що кілька дронів було збито або придушено, і звинуватив Україну в нападі. За його словами, метою атаки стали підприємства, які виробляють цивільну продукцію.

В результаті атаки одне з підприємств спалахнуло, пожежа охопила один з поверхів будівлі, і екстрені служби були направлені на місце події. На іншому підприємстві руйнувань не було зафіксовано, але одна людина отримала осколкове поранення. Російські медіа уточнили, що атаковано спиртзавод “Етанол спирт” у Новохоперську, і в мережі з’явилися кадри вибухів і займання.

Ця атака стала частиною серії нападів дронів на російські об’єкти за останні дні. У Білгородській області раніше постраждав інший спиртзавод, а також були атаковані аеродром “Борисоглебськ” у Воронезькій області, де зберігаються озброєння та літаки Су-35 та Су-34. На додаток до цього було вражено нафтобазу “Аннанафтопродукт”. РФ створює біля України великий військовий табір.

У Миколаївській області спалахнула пожежа, що накрила область 1,2 га.

Exit mobile version