Site icon Пресса Украины

Сирський висловився про посилення співпраці України зі США щодо кіберзахисту

Олександр Сирський

Сирський висловився про посилення співпраці України зі США щодо кіберзахисту

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський наголосив на важливості посилення співпраці у кіберсфері між українськими та американськими фахівцями для захисту військових інформаційних систем, повідомляє “Преса України” із посиланням на Facebook-сторінку головкома.

Про це він повідомив після телефонної розмови з командувачем ЗС США в Європі Крістофером Каволі та командувачем Кіберкомандування США Тімоті Хо. Сирський зазначив, що необхідно використати всі доступні можливості для досягнення переваги над противником не лише на полі бою, а й у кіберпросторі. Він також розповів американським колегам про ситуацію на фронті, зазначивши активні наступальні дії ворога та його перевагу у повітрі.

Генерал особливо наголосив на важливості своєчасної передачі запланованого озброєння та зміцнення співпраці у кіберсфері для захисту військових систем України. Раніше Міноборони України повідомило про розробку способів захисту телефонів військових ЗСУ, а також про спільні зусилля Франції та Канади у кіберпросторі для підтримки України. Генерал Сирський розповів про недомовлений успіх української армії.

Зеленський доручив Сирському розглянути можливість посилення позицій Сході.

Exit mobile version