Site icon Пресса Украины

Трамп має намір позиватися з Google через “погані історії” про нього в пошуку

Дональд Трамп

Трамп має намір позиватися з Google через "погані історії" про нього в пошуку

Дональд Трамп, кандидат у президенти США від республіканців, пригрозив судом компанії Google у разі своєї перемоги на виборах, повідомляє “Преса України” з посиланням на пост Трампа у його соцмережі TruthSocial.

Трамп звинуватив компанію у упередженому відображенні інформації, стверджуючи, що пошуковик показує переважно “погані історії” про нього, тоді як про віце-президента Камала Харріса та його опоненту — лише “позитивні”. Трамп заявив, що якщо Міністерство юстиції не вживе заходів, він має намір добиватися кримінального переслідування Google, коли стане президентом.

У своєму пості в соцмережі TruthSocial Трамп написав, що вважає дії Google “кричущим втручанням у вибори”. Він пообіцяв, що у разі своєї перемоги на виборах вимагатиме максимального покарання для компанії відповідно до законів США.

Google відреагувала на звинувачення, заявивши, що не маніпулює результатами пошуку на користь будь-яких кандидатів. Представник компанії наголосив, що сайти обох кампаній регулярно з’являються у верхніх результатах за відповідними запитами. МЗС закликало світ не пов’язувати підозрюваного у ймовірному замаху на Трампа з Україною.

Трамп вперше розповів подробиці другого замаху на нього.

Exit mobile version