Site icon Пресса Украины

Кого вітати з днем ​​ангела 28 вересня?

Статуя янгола

Кого вітати з днем ​​ангела 28 вересня?

28 вересня 2024 року святкують свої іменини носії 20 імен. День ангела відзначають люди з іменами: Андрій, Герасим, Григорій, Дмитро, Євдокія, Іван, Ігнатій, Йосип, Леонід, Людмила, Макар, Максим, Марія, Микита, Микола, Петро, ​​Семен, Степан, Федот та Яків, повідомляє “Преса України” з посиланням на PolitExpert.

Чоловічі іменини

Андрій означає “мужній” і характеризується непередбачуваністю. Герасим, що перекладається як “шановний”, має чутливу натуру та доброту. Григорій, “несплячий”, цінує суспільство та зовнішність. Дмитро наполегливий та оригінальний. Іван — доброчесний і спокійний. Ігнатій має лідерські якості. Йосип – добрий і чуйний. Леонід — лідер із серйозним підходом до життя. Макар — стриманий та врівноважений. Максим прагне успіху та впевненості. Микита – активний і любить подорожі. Микола — працьовитий та врівноважений, Петро — незалежний ідеаліст, а Степан — вольовий та стабільний. Семен енергійний, але уразливий. Федот – спокійний і вольовий, Яків практичний і прагне стабільності.

Жіночі іменини

Євдокія — красива, енергійна і здатна досягати успіху. Людмила — приваблива, із сильною внутрішньою енергією. Марія добра і ніжна, але вразлива. Вже відомо які речі допоможуть святкувати день захисту дітей.

Також відомо що українці гадають про святкування Великодня під час війни.

Exit mobile version