Site icon Пресса Украины

Ситуація на Покровському та Курахівському напрямах залишається напруженою

Військові ЗСУ

Ситуація на Покровському та Курахівському напрямах залишається напруженою

23 вересня на фронті зафіксовано 125 бойових зіткнень. Зокрема, ситуація на напрямках Покровська та Курахова залишається напруженою, повідомляє “Преса України” з посиланням на звіт Генштабу ЗСУ.

Українські війська продовжують операцію в Курській області РФ, при цьому Росія сама обстріляла цю територію, завдавши 10 авіаударів і здійснивши шість обстрілів із реактивних систем. За добу російські війська атакували Україну, випустивши 4 ракети, здійснивши 55 авіаударів, скинувши 76 керованих бомб та застосувавши 662 дрони-камікадзе.

На Харківському напрямі українські захисники успішно відбили атаки та ліквідували 47 окупантів, знищили танк, артилерійські системи та безпілотники. На Куп’янському та Лиманському напрямках українські сили відбили ворожі атаки у семи та 19 локаціях відповідно.

На Торецькому напрямку після 15 атак ворога дев’ять боїв завершилися, бої продовжуються. Основні зусилля противника зосереджені в Покровському районі, де за день російські сили втратили понад 220 осіб, знищено танки, бронемашини та артилерію.

В інших напрямках — Курахівському, Времівському та Наддніпрянському — українські війська успішно відбили ворожі штурми. Зеленський розповів про доповіді Умерова та Сирського про фронт.

Війська РФ виявляють активність на чотирьох напрямках.

Exit mobile version