Пресса Украины

Рекордна відвідуваність у парку розваг Neopolis ТРЦ та Respublika Park

Згідно з інформацією, яку надали власники Республіки, у будні в ТРЦ налічують від 42000 до 50000 відвідувачів, у вихідні кількість клієнтів збільшується до 75000-90000, а під час масштабних заходів – до 120000.

Юлія Щаслива, головний виконавчий директор Respublika Park, повідомляє про стабільний ріст трафіку. Вона додає, що особливо важливе значення має значне збільшення відвідуваності у робочі дні, у суботу та неділю високий рівень трафіку зберігається стабільно.

Рекордні показники спостерігаються і в парку розваг Neopolis, що знаходиться на території торгово-розважального центру. Юлія Щаслива зазначила, що абсолютний рекорд (понад 70000 гостей) був зафіксований у березні 2024 та у жовтні 2023 року.

Збільшення трафіку в Республіка власник пов’язує з цікавими тематичними заходами, що регулярно проводяться в Neopolis, в яких беруть участь артисти, блогери, організатори сімейних форумів, школи сучасних технологій.

Особливо приваблює відвідувачів новий атракціон – Аеротруб від Aerodium Kyiv. Юлія Щаслива каже, що українцям подобається літати. Вони не лише купують польоти для себе, а й дарують квитки на атракціон на дні народження.

Зростання відвідуваності в Республіка власник пояснює ефективними маркетинговими заходами та високоякісними tenant-mix, що проводяться спільно з орендарями. Важливе значення має відкриття нових магазинів.

За словами Юлії Щасливої, власники Республіки прагнуть створити простір, в якому кожен клієнт зможе знайти все, що йому потрібно для шопінгу, відпочинку та розваг. Підтвердженням того, що компанія рухається у правильному напрямку, є збільшення трафіку.

Довідкова інформація. Respublika Park – це супер-регіональний торгово-розважальний центр, розташований у Києві. Свої двері для відвідувачів він відчинив у листопаді 2021 року. Розважальний комплекс займає 300000 квадратних метрів площі. ТРЦ Respublika хто власник? Республіка Парк належить компанії Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH, заснованій у 2013 році у Відні. Власники Республіки – Сергій Толстунов та Василь Толстунов. Акціонери компанії широко представлені на європейських ринках нерухомості. Trafin інвестує суттєві суми у торговельні та житлові комплекси різних країн, входить в число найбільш крупних інвесторів української економіки.

Exit mobile version