Пресса Украины

Золоті обручки – символ щирого кохання та відданості

Перше, що спадає на думку, коли мова заходить про символи кохання – це золоті обручки (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/obruchalnye-koltsa/). Цими кільцями молодята обмінюються під час реєстрації шлюбу, і в ідеалі вони залишаються на пальцях чоловіка та дружини на все сімейне життя. Якщо ви плануєте створити родину, вам обов’язково знадобляться каблучки на весілля.

Дизайн обручок

Ювелірні каталоги мають безліч пропозицій обручок із золота. Це моделі від зразкової класики до екстравагантних варіацій. Вони можуть бути парними, тобто, однаковими для дружини і чоловіка, або, за американською традицією, різними. Класика, як правило, має гладку поверхню, допускаються вставки і гравіювання, витримується єдина стилістика. 

Оригінальні дизайни не мають обмежень по формах та комбінаціях, в окрему категорію варто виділити релігійні кільця з церковними написами – чудовий варіант для вінчання та оберіг для віруючих пар. Розповсюджена колористика для створення обручки із золота, це жовтий, рожевий, червоний, білий метали або їх комбінації. 

Найпопулярніші версії дизайнів весільних кілець:

Як підібрати розмір весільної каблучки  

Обручки із золота 585 проби завжди можна розтягнути чи зменшити але краще одразу підібрати потрібний розмір. Якщо немає інформації щодо необхідного розміру, зробити заміри не складно: для цього треба взяти нитку, обкрутити її коло пальця не туго, щоб її наявність не викликала дискомфорту, заміряти цей відрізок лінійкою – ці дані і будуть означати розмір. І все ж таки, ювеліри рекомендують брати парні золоті обручки на 1-2 мм більшого діаметру, адже прикраса розрахована на довгі роки носіння, і не має почати натирати палець.

Проба та кріплення каміння

Найбільш популярними пробами золота, які використовуються для створення каблучок, є 375 та 585 проба. Кількість золота в даному випадку буде відповідати цифрі: 37,5% та 58,5%. Ціна обручок буде залежати від цього фактору в тому числі. 

Для кільця з діамантом не останню роль відіграватиме тип його кріплення, адже буде прикро загубити таке коштовне каміння. Для дорогого каміння, як правило, використовуються надійні оправи:

  1. напівглухий каст;
  2. паве, мікропаве;
  3. крапанова закріпка;
  4. канальна закріпка;
  5. пружинна закріпка;
  6. штифтова закріпка;
  7. глуха закріпка.

Догляд за обручками

Купити золоті обручки – половина діла, вони потребують і постійного догляду, адже майже завжди знаходяться в процесі носіння, рідко хто тримає обручки просто у скрині з ювелірними виробами. Очистити виріб можна за допомогою звичайного мильного розчину. Змоченою в ньому тканиною протріть поверхню кільця і дайте їх просохнути. Не використовуйте для очищення агресивну хімію чи абразиви.

Каталог інтернет-магазину Золотий Стандарт (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/) пропонує багато моделей парних кілець. Ви не тільки знайдете обручку, яка відповідатиме вашому запиту, але й придбаєте її за приємною ціною. Доставка можлива у комфортний для вас спосіб в Києві та по всій Україні.

Exit mobile version