Site icon Пресса Украины

В одному з регіонів України знову буде введено пеню за борги у комуналці

Київська міська державна адміністрація зробила оголошення про відновлення штрафних санкцій для споживачів, які не оплачують квитанції за тепло, а також водопостачання у необхідний період. Це рішення прийнято у зв’язку з боргами жителів Києва, що накопичилися, повідомляє “Преса України” з посиланням на kyivcity.

КМДА заявляє, що сумарний борг мешканців української столиці за спожиті послуги тепло та водопостачання на даний момент досяг позначки 7,4 мільярда гривень. З цієї суми 1,2 мільярда гривень за холодне водопостачання та водовідведення, а 6,2 мільярда гривень становить борг гаряче водопостачання, а також опалення.

Рішення адміністрації передбачає, що вже цього місяця споживачі, які систематично не виплачують тарифи за послуги та не оформили розстрочку, включать пеню до рахунків.

Для того, щоб точно розуміти скільки потрібно платити за комунальні послуги, можна використовувати спеціальні інструменти. Для цього люди активно використовують спеціалізовані книги, таблички та калькулятори.

Вже відомо які українці можуть отримати 75% знижку на оплату комунальних послуг.

Exit mobile version