Пресса Украины

Як знайти свого майстра-перукаря?

Свій перукар – це той майстер, який чітко розуміє забаганки клієнта і прислухається до його побажань. Наприклад, професійний перукар салону краси https://fastline.studio завжди враховує стан і структуру волосся, а також те, чи пасуватиме обрана стрижка чи колір під форму обличчя і природний кольоротип клієнта. Не завжди це розуміє сам клієнт через брак розуміння стилю стрижки і уявлення про реальну зміну кольору волосся: перукар має певний візуальний і практичний досвід, щоб подумки “приміряти” варіант на відвідувача. Отже, розглянемо, які ознаки свідчитимуть про те, що майстер знає свою справу і разом з вами зацікавлений у вдалому результаті?

Чому важливо довіряти майстрові?

Клієнту часто складно уявити свій майбутній вигляд, ґрунтуючись лише тільки на фото моделей, і точне виконання майстром його побажань без урахування вихідних даних для роботи. Тому незадоволення отриманим результатом фарбування чи стрижки часто переносять на майстра і звинувачують його в недбалості і непрофесіоналізмі. Хоча тут лише потрібна була попередня консультація зі спеціалістом щодо підбору стрижки і техніки фарбування. 

Screenshot

5 ознак професійності перукаря

Досвід роботи та освіта перукаря і його практичний стаж та фахова підготовка завше забезпечують високий рівень послуг, але не завжди. Зверніть увагу на наступні ознаки професіоналізму майстра:

1. Майстер має бути уважним і терплячим слухачем, уточнювати формулювання клієнта і чітко розуміти його бажання. Досвідчений колорист порадить вам найкращий колір, який пасуватиме саме вам, враховуючи відтінок шкіри та ваші природні особливості, а також запропонує скорегувати форму обраної стрижки для гармонійного поєднання з вашим силуетом. 

2. Вартий довіри майстер використовує для роботи професійні засоби і новітні техніки стрижки і фарбування, може пояснити переваги певної серії саме для вашого волосся і за запитом запропонувати дієві продукти для домашнього догляду. 

3. Професійний майстер не квапитиметься і пояснить клієнтові поточний стан волосся, порадить доглядові процедури і може навіть відмовити у фарбуванні, якщо стан волосся вимагає попереднього відновлення. Натуральне, сиве, знебарвлене, раніше фарбоване чи дуже ослаблене волосся вимагають підбору відповідних засобів, щоб мінімізувати певний стрес від процедури фарбування і не нашкодити його поточному стану.

4. Стиліст-перукар в салоні краси буде готовий підтвердити свою кваліфікацію сертифікатами і дипломами з фахової освіти, а також легко доведе, що підтримує цей рівень залученістю в розвиток перукарської справи і відвідуванням навчальних семінарів і конференцій. 

5. Чистота, наявність якісних косметичних засобів і зручного справного обладнання в студії краси, чітка і зручна організація, наявний перелік послуг приваблюють тих, хто цінує свій час і знається на якості наданих послуг. Отже, останньою ознакою гарних майстрів є салон краси з доброю репутацією і уважним підбором залучених до персоналу майстрів.

Fast Line Studio вирізняється серед інших салонів краси в Києві як найкращий варіант для тих, хто шукає якісні послуги та професійний підхід. У салоні працюють досвідчені перукарі та колористи, які постійно підвищують свою кваліфікацію та використовують найсучасніші техніки та засоби, а також обов’язково проходять внутрішнє навчання перед початком роботи з клієнтами. 

У Fast Line Studio ви можете отримати широкий спектр послуг, починаючи від стрижок та укладань до професійного фарбування та догляду за волоссям. 

Отже, якщо ви шукаєте ідеального перукаря та мрієте про якісне фарбування в Києві, Fast Line Studio – це гарний вибір. Насолоджуйтесь відчуттям доглянутого та стильного волосся з найкращими майстрами міста!

Exit mobile version