Site icon Пресса Украины

Як правильно зберігати морозиво, щоб не зіпсувати?

Морозиво – дуже популярні ласощі, які рятують людей від спеки. Цей продукт особливо актуальний зараз, оскільки вже наприкінці весни починається сезон спеки. Не всі знають, як потрібно зберігати морозиво, щоб воно залишалося хорошим довгий термін, повідомляє “Преса України“.

Морозиво це продукт, термін придатності якого якщо не нескінченний, то дуже великий. Тим не менш, ця думка може стати причиною погіршення смакових якостей продукту, а також розмноженню патогенних організмів усередині ласощів.

Термін придатності різних видів морозива розподіляється за такими критеріями: складові, упаковка, метод виробництва, температура зберігання. Звичайне морозиво, яке виготовляється у промислових масштабах, може зберігатися від місяця до 24 місяців. За дотримання певних рекомендацій. Наприклад, температура у морозилці має становити -18 і нижче, без перепадів.

Упаковка продукту має бути герметичною. У морозильні камери не повинно бути запаху, не рекомендується повторно заморожувати морозиво після розморожування. Не рекомендується зберігати разом із м’ясом, рибою чи крабовими паличками.

Так само відомо, чи можна зберігати обручку після розлучення.

Exit mobile version