Site icon Пресса Украины

Щонайменше чотири категорії українців не отримають субсидії – Розенко

Павло Розенко вирішив нагадати, що забезпечені українці не будуть отримувати субсидій. Він перерахував, хто саме ризикує втратити знижку від держави на оплати комунальних послуг.

Новину передає «Преса України».

Віце-прем’єр Павло Розенко нагадав українцям, що цьогоріч субсидії отримають далеко не всі. За його словами, в новому опалювальному сезоні на знижку від держави можуть не претендувати люди, які здають житло в оренду, люди, які мають дорогі авто, люди з тіньовими доходами та люди з великим житлом.

При цьому він запевнив, що на субсидії можуть розраховувати безробітні українці і ті, які прописані в квартирі, але проживають в іншому місці. Однак якщо такі люди виконали всі необхідні умови, продиктовані державою.

Як повідомлялось раніше, українці дізнаватимуться про те, отримали вони субсидії чи ні у письмовому вигляді. Крім того, їх ознайомлять з причинами, через які поступила відмова на субсидію. Тим не менше потенційні субсидіанти можуть оскаржити рішення та знову подавати заяву на отримання знижки на оплату комуналки.

До слова, у Рівному почали перевіряти потенційних субсидіантів. Так, до людей додому навідуються перевірки. Зокрема, перевіряючи дивляться, який товар має потенційний субсидіант, коли він був придбаний та в яких умовах живуть діти заявника на субсидію, навіть якщо вони давно створили окрему сім’ю.

[articles_related]

Exit mobile version