Site icon Пресса Украины

Колишній «ДНРівець» погодився свідчити проти РФ у Гаазі

СБУ здався бойовик «ДНР». Так, він скористався програмою «На тебе чекають вдома». Крім того, екс-захисник інтересів Кремля попередив, що готовий свідчити проти Путіна у Гаазі.

Новину передає «Преса України».

Колишній бойовик «ДНР» Володимир Бакланов дав інетрв’ю одному з українських телеканалів. У ньому він розповів про злочини Росії проти України та заявив про рішучу готовність їхати у Гаагу для того щоб свідчити у міжнародному суді.

«Я буду готовий до цього», – зазначив він.

Як відомо, екс-бойовик є учасником програми СБУ «На тебе чекають дома». В інтерв’ю він також заявив, що не шкодує про вихід з лав бойовиків «ДНР». Він також зауважив, що у Росії його за цей крок назвуть зрадником.

«Я не можу бути зрадником для Російської Федерації. Я – громадянин України», – наголосив він.

Варто зазначити, раніше Бакланов розповів про те, що РФ постачає у зону кризової ситуації Донбасу 80-95% всього озброєння. Як повідомлялось раніше, російський найманець, письменник Захар Прилєпін попередив, що покине батальйон «ДНР» та повернеться у Росію, де на нього «зачекались справи».

Він також розповів, коли пройде основна битва між українськими захисниками та бойовиками, які захищають інетреси Кремля на Донбасі.

«Наступати не буде ні та, ні ця сторона, основна сутичка пройде під килимом в момент виборів українського президента», – заявив він.

[articles_related]

Exit mobile version