Site icon Пресса Украины

Військові ЗСУ впіймали БПЛА російської розвідки

Українські військові продовжують захищати цілісність та суверенітет України на лінії розмежування. Поблизу населеного пункту Бахмут бійці ЗСУ виявили та впіймали БПЛА російських окупантів, завдяки якому здійснювалася розвідка прилеглих територій.

Новину передає «Преса України» з посиланням на повідомлення прес-центру ОС.

«Сьогодні, 5 червня,  російсько-окупаційне командування намагалося вести повітряну розвідку в напрямку населеного пункту. Підрозділи радіотехнічних військ зі складу Об’єднаних сил своєчасно виявили та ідентифікували повітряну ціль, якою виявився БПЛА російського виробництва «Орлан-10», – зазначили в прес-центрі. 

Також військові нагадали, що в ОС продовжується робота з підвищення рівня бойової готовності та боєздатності всіх сил та засобів сектору безпеки та оборони.

«Одним із першочергових пріоритетів командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва є підвищення спроможності систем протиповітряної оборони Об’єднаних сил. Слід наголосити, що зазначена робота дає конкретний результат. Удосконалена система управління дала змогу зменшити час на прийняття рішення та знищити ворожу повітряну ціль. Російське командування окупаційних військ в черговий раз мало змогу переконатись у міцності українських вартових неба», – резюмували українські військові. 

Нагадаємо, стало відомо, що бойовики оголосили тиждень бойової готовності. Ймовірна причина в тому, що українські війська не дозволяють окупантам активізацію вогневі атаки. 

[articles_related]

Exit mobile version