Site icon Пресса Украины

Поліція викрила в Торецьку наркопритон

На Донеччині в прифронтовому місті Торецьк викрито організатора наркопритону. Як виявилося, житель однієї з квартир 2-поверхового будинку організував у власному помешканні місце для збору наркоманів, які виготовляли для себе наркотики. 

Новину передає «Преса України» з посиланням на повідомлення НПУ.

Стало відомо, що поліція виявила та викрила жителя Торецька за нелегальне виготовлення та збут наркотичних речовин. Чоловік виготовляв опій. 

«Вилучено понад 8 літрів прекурсора-розчинника, посуд і шприци із залишками наркотику… Організатор притону надавав житло та все необхідне приладдя для виготовлення наркотику, а основні інгредієнти гості приносили з собою. Платою за оренду наркокухні була доза для господаря», – розповіли правоохоронці.

Додали, що зловмисник, який організував у квартирі наркопритон, уже був неодноразово судимий за крадіжки та наркозлочини. Він уміло переховувався: застати його зненацька було практично неможливо.

«Операцію із затримання оперативники готували близько місяця. Під час візиту правоохоронці виявили у притоні двох відвідувачів, разом з власником житла вони щойно вжили опій.  Поліцейські вилучили використані шприци, посуд із залишками наркотику, а також прекурсор-озчинник для приготування опію ацетильованого зі слідами продуктів маку. З метою економії «виробники» використовували його повторно», – зазначили в поліції.

Тепер за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 317 Кримінального Кодексу України: організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Злодію загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.

[articles_related]

Exit mobile version