Site icon Пресса Украины

Знайдено зниклого поблизу Маріуполя українського військового

Представники прес-центру ООС заявили, що зниклий на Донбасі український морпіх повернувся у свою бригаду. Деталей щодо його зникнення навели не багато.

Новину повідомляє прес-служба ООС, передає «Преса України».

Сьогодні, 28 травня, у штабі ООС заявили, що зниклий напередодні український воїн успішно повернувся до своїх побратимів. Мова йде про представника 36 окремої бригади морської піхоти. Деталей щодо його зникнення представники операції не навели.

«Сьогодні військовослужбовець який під час бою втратив зв’язок зі своїм підрозділом, успішно прибув у розташування. Він сам вернулся», – розповів Віктор Шубец, представник прес-центру ООС.

Як повідомлялось раніше, вчора, 27 травня, на Маріупольському напрямку після бою зник військовий. Українська сторона ліквідувала трьох російських найманців та ще троє отримали поранення. Тим часом через активізацію ворожих сил 2 українських захисників отримали поранення.

До слова,  раніше один український військовий вирішив перейти на сторону окупантів. Причина цього – борги в декілька тисяч гривень. Тим не менше, в тилу ворога його чекав неприємний сюрприз.
 [articles_related] 

Exit mobile version