Site icon Пресса Украины

Волноваха, Маріуполь та інші міста Донбасу залишилися без води

Частина окупованих населених пунктів Донбасу – без води. Причиною цього стали несприятливі погодні умови, через які трапилося знеструмлення насосної станції. 

Новину передає «Преса України» з посиланням на повідомлення Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Без води залишилися жителі Волновахи, Маріуполя, Покровська, Мирнограду, Добропілля, Вугледару, Докучаєвська та Новогродівки. Подачу води припинила «Вода Добасу» через знеструмлення. Так, без водопостачання – 25 п’ятиповерхівок.

У міністерстві зазначили що на водоводі Ду-200 мм стався прорив. Раніше ніж 2 березня ремонтні роботи не розпочнуться через несприятливі погодні умови. 

Також стало відомо, що на Донеччині знеструмлений 51 населений пункт: 3 – у Ясинуватському районі, 2 – у Бахмутському, 6 – у Великоновоселківському, 9 – у Волноваському, 5 – у Нікольському, 12 – у Костянтинівському, 1 – у Мар’їнському, 9 – у Покровському, 3 – у Мангушському, знеструмлене також селище Лебединське поблизу Маріуполя.

У «Донецькобленерго» розповілі, що на чергуванні для проведення ремонтних робіт знаходяться 96 бригад та 64 механізми. Там, де дозволяють погодні умови, ремонтники вже приступили до роботи.

Нагадаємо, на Одещині та у Києві через морози та сильну хуртовину тимчасово закрили школи та дитячі садки. Синоптики обіцяють потепління не раніше 5 березня. 

[articles_related]

Exit mobile version