Site icon Пресса Украины

Глава МЗС Великобританії несподівано скасував поїздку в РФ

Міністр закордонних справ Великобританії скасував візит до Росії, який повинен був відбутися вперше за 5 років. Як пояснило відомство Бориса Джонсона, це пов’язано зі змінами в його графіку.

Новину повідомляє «Преса України».

Міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон не приїде в Москву в березні, візит скасований через зміни в розкладі зустрічей глав МЗС країн – членів НАТО. Про це повідомив представник прес-служби посольства Великобританії в Росії.

«На жаль, ми змушені відкласти візит міністра закордонних справ Великобританії в Росію, запланований в цьому місяці, у зв’язку зі змінами в розкладі зустрічі міністрів закордонних справ країн – членів НАТО», – заявили в прес-службі.

У посольстві підкреслили, що Джонсон «з нетерпінням чекає можливості відновлення візиту якомога швидше».

Міністерство закордонних справ Великобританії на початку березня анонсувало візит Джонсона в Москву, який повинен був відбутися «в найближчі тижні». У МЗС уточнювали, що Джонсон прийняв пропозицію російського міністра закордонних справ Сергія Лаврова. 

Нагадаємо, глава МЗС Великобританії Борис Джонсон в ході дискусії на Мюнхенській конференції з безпеки запевнив Україну в абсолютній підтримці її територіальної цілісності.

[articles_related]

Exit mobile version