Site icon Пресса Украины

На Донеччині організатори блокади відкрили новий пост

У середу, 1 березня, на Маріупольському напрямку з’явився новий мобільний пост штабу блокади. Пост встановили на одній з ділянок місцевої дороги.

Новину повідомляє «Преса України».

«Пост розташований на трасі Курахово-Марь’їнка і є сполучною ланкою з редутом «Соловейко» на Маріупольскому напрямку та редутом «16 добровольчого батальйону» в Кривому Торці», – розповіли в штабі блокади.

Відомо, що наприкінці січня 2017-го року група демобілізованих бійців АТО разом з окремими народними депутатами України розпочали блокаду Донбасу – вони заблокували на певних ділянках вантажне залізничне сполучення з непідконтрольними Києву територіями Донецької та Луганської областей. Активісти вважають, що торгівля з ОРДЛО є незаконною, а всі здійснювані товарні перевезення – контрабанда.

Раніше прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що не відає хто є замовником енергетичної й економічної блокади на Донбасі. Він рішуче заперечив, що влада зацікавлена в блокаді.

Нагадаємо, голова управління Нацполіції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін повідомив, що поліцейські затримали 37 нападників на учасників блокади Донбасу.

[articles_related]

Exit mobile version