Site icon Пресса Украины

Балога закликав владу не перешкоджати блокаді ОРДЛО

Народний депутат Віктор Балога прокоментував намір української верхівки примусово розганяти блокувальників залізничного сполучення з Донбасом.

Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі, новину передає «Преса України».

На думку Балоги, сьогоднішні події показали, що у розгоні вугільної блокади буде брати участь не Нацполіція, а шахтарі та металурги так званої спортивної зовнішності. В якості їхнього живого щита будуть пенсіонери та «стурбовані» жіночки. 

Як зазначив політик, під час цих подій можуть постраждати і самі учасники розгону блокади. Тому, українська влада не повинна залучати простих людей для виконання своїх вказівок. 

«Шановні можновладці, якщо ви вважаєте, що праві і народ вас підтримає, відправляйте туди людей в погонах і з пронумерованими шоломами і нехай вони силою знімають «незаконну блокаду». І після цього братайтеся зі своїми «торгівельними партнерами». Але коли ви відправляєте туди «металургів», ви нічим не кращі за тих, хто відправляє нам «шахтарів» і «трактористів» з Бурятії», – підсумував Балога.

Нагадаємо, Володимир Гройсман в черговий раз заявив, що надра України в окупованих територіях повинні служити на благо народу. Він також наголосив, що є противником «торгівлі на крові».

[articles_related]

Exit mobile version