Site icon Пресса Украины

Нікопольський журналіст розповів подробиці інциденту з його порубаним авто (ВІДЕО)

Напередодні у Дніпропетровській області стався інцидент із журналістом. Невідомі порубали авто журналісту одного із нікопольських видань Віктору Артеменку. Він показав наслідки нападу і пов’язав його із професійною діяльністю.

Новину повідомляє «Преса України».

Нападники порубали сокирою автомобіль Volvo Артеменка, при цьому сокиру залишили  на даху понівеченого авто.

Сам Артеменко заявив, що напад пов’язує із професійною діяльністю, однак жодної конкретики у його заяві – не було. Тим часом за справу взялась поліція. 

На думку власника машини, причиною інциденту стала його професійна діяльність. Він розповів, що злочинець утік, коли спрацювала сигналізація. Машина була припаркована біля редакції газети, де працює Артеменко.

«Сьогодні, приблизно о 18:50 я вийшов з редакції, по вул. І. Сіка 8 (де і прописаний), вигуляти амбуля «Канзасу». Нічого підозрілого не помітив. Пішов у гору по вулиці до скверу але встиг дійти тільки до перехрестя вул. Поштова. Почув удари, спрацювання сигналізації автомобіля і якісь крики. Повернувшись побачив що біля мого будинку моргає авто, моє чи ні відразу не зрозумів так як ключі залишив у редакції. Підходячи побачив дві групи місцевої молоді, які в подальшому були понятими і свідками. Спасибі їм велике, що не відмовили. Один сусідський хлопець, виходить навіть нагнав злочинців», – розповів журналіст.

За словами Артеменка, так помститись йому могли фігуранти його розслідувань:

«Хто на мій погляд міг це зробити? Поки точно не знаю, самі розумієте бажаючих море. Поки що в голову лізуть тільки такі версії:

Барижна точка біля школи якій я ні як не даю «працювати». Думка така приходить в голову ще й тому, що її господар Віктор Вікторов виклав на моїй сторінці у ВК після матеріалу: Кримінал / Де, як і чим барижат в Нікополі. Продовження. Дозвольте уточнити – До кінця якого року? (відео) своє фото з битою.

Мій матеріал про не сплаті податків на землю деякими підприємцями «Життя міста / Кого більше всіх лякає підвищення податків? (відео), у якому на ролику, якщо ви пам’ятаєте, фігурував сокира. Який мені і встромили, виходить».

Нагадаємо, це вже третій інцидент з журналістами в Дніпропетровській області за останніх кілька днів: 13 лютого у Кривому Розі побили журналіста Володимира Куроп’ятника, а 11 лютого в Кам’янському спалили автомобіль журналіста і головного редактора Сергiя Гузя.

[articles_related]

Exit mobile version