Site icon Пресса Украины

Колектив «Запоріжсталі» закликав припинити блокаду Донбасу

У середу, 22 лютого, трудовий колектив металургійного комбінату «Запоріжсталь» виступив проти блокади залізничного сполучення з Донбасом. Це підприємство входить до групи «Метінвест», яка належить олігарху Рінату Ахметову.

Новину повідомляє «Преса України».

Як розповіли в прес-службі підприємства, працівники «Запоріжсталі» звернулися до мера Запоріжжя Володимира Буряка і депутатів міськради із закликом найшвидшим чином припинити блокаду залізничного сполучення з Донбасом.

«Металурги «Запоріжсталі» закликають міського голову і весь депутатський корпус міськради відреагувати на ситуацію, що склалася і прийняти всі можливі заходи для припинення блокування залізничного сполучення в Донбасі», – йдеться в зверненні.

Зазначається, що металурги стурбовані через надзвичайний стан в енергетиці України. Хвилюються, що почнуться віялові відключення. Це, в свою чергу, завдасть відчутного удару українській економіці – виробництво зупиниться, замовлення втратяться, зарплати будуть падати, також знизяться податкові відрахування.

Тим часом у Києві активісти мітингують за узаконення блокади ОРДЛО.

Нагадаємо, народний депутат України Володимир Парасюк вважає «агентами Кремля» усіх, хто виступає за припинення блокади Донбасу.

[articles_related]

Exit mobile version